Maatregelen coronavirus

Beste klanten,

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze topprioriteit. Wij volgen de richtlijnen van de RIVM. Daarnaast willen we U een zo goed mogelijke service aanbieden, daarom gelden momenteel volgende maatregelen

Afhalingen 

Afhalingen zijn momenteel enkel mogelijk op afspraak. Graag dit melden 2 dagen van te voren op info@naeye-verstraten.nl

Geplande leveringen

Geplande leveringen kunnen voorlopig nog doorgaan zoals afgesproken. Dit echter onder strikte voorwaarden qua social distancing en hygiëne. Gelieve de medewerkers geen hand te geven en voldoende afstand te behouden.
We vragen om tijdens onze montage de ruimte goed te verluchten, en niet in dezelfde ruimte als onze monteurs te verblijven. Onze monteurs hebben desinfecterende gel met zich mee, en zullen hun handen grondig ontsmetten voor en na de werken.
Indien u of een gezinslid zich niet goed voelt, gelieve ons telefonisch te verwittigen. We plannen dan samen met u een ander moment in. Mocht dit op de dag van levering zijn graag dit telefoonnummer gebruiken:0031-643046703 

 

Nieuwe leveringen

Nieuwe leveringen: onze afdeling planning contacteert  proactief elke klant waar er bestellingen voor klaar staan. We proberen zoveel mogelijk de bestellingen uit te leveren. Wanneer u vragen heeft over leveringen graag deze per mail stellen: info@naeye-verstraten.nl.

 

Reeds in bestelling staande orders

Wanneer de leveranciers ons gewijzigde levertijden doorgeven, krijgt u hier persoonlijk bericht over per mail. Wij willen u hier om begrip in vragen, u zult begrijpen dat, mochten de levertijden uitlopen, hier sprake is van overmacht en wij niet in gebreke blijven, toch willen wij ons verontschuldigen voor het ongemak. Echter er zijn ook bedrijven waar de productie en transport wel doorloopt, dus mocht u geen bericht van ons krijgen dan kunt u er van uitgaan dat de levertijd geen vertraging oploopt.

 

Updates

Mochten wij richtlijnen door krijgen van de overheid of RIVM waardoor er wijzigingen optreden zullen wij u altijd informeren.

 

Mocht u vragen hebben, vragen wij om te mailen naar info@naeye-verstraten.nl Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te mailen. Kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-43046703.
Wij staan voor u klaar, laten we allemaal op gepaste wijze voor elkaar zorgen en hopen dat deze periode snel voorbij gaat.

Met vriendelijke groeten,

Naeye-Verstraten Wonen-Slapen-Keukens & Budget Wonen

 
 
Inspiratie opdoen? Kom langs bij onze winkel!