Naeye Verstraten

Altijd de nieuwste woonideeën

Hout:
Bescherm uw houten meubelen tegen direct zonlicht, door zon- en daglicht zal hout met de tijd verkleuren, met de mogelijkheid dat het meubel niet overal egaal zal kleuren, ook dit is een duidelijke eigenschap van hout.

Zorg voor een goede luchtvochtigheid, dit voorkomt uitdroging van uw houten meubelen. Plaats de houten meubelen nooit te dicht bij een warmtebron.

Vocht direct opnemen, de natuurlijke kleurstoffen in hout lossen namelijk op in water, waardoor rare kleurverschillen kunnen optreden.

Het algemene, regelmatige onderhoud gebeurt door afstoffen met een droge, zachte doek. Gemorste vloeistoffen dient u af te nemen met een ligt bevochtigde doek, met zachte droge doek nadrogen. Vervolgens uw houtwerk verzorgen met een specifiek onderhoudsmiddel afhankelijk van de afwerking.

Onderhoudsmiddelen:

Fixx Ecomatt

Verzorging voor mat gelakte houten oppervlakken. Ecomatt is het product om glansstrepen uit matlak te verwijderen. Voorkomt verkleuren, reinigt en beschermt.

Fixx Ecoseal

Impregneerolie op waterbasis. Maakt vochtwerend. Het onbehandelde uiterlijk van het hout blijft behouden.

Fixx Ecotone Cleaner

Reinigingsproduct op waterbasis voor geoliede meubelen. Het verwijdert vuil en vlekken.

Fixx Ecotone olie

Plantaardige olie voor de periodieke verzorging van geolied hout. Zonodig het meubel eerst reinigen met Ecotone Cleaner. Verkrijgbaar in naturel en white-wash.

Fixx Klassikol             

Verzorgingsmiddel voor gelakte meubelen. Herstelt de oorspronkelijke uitstraling. Droogt snel en is niet vet.

Fixx Wood Care Kit geolied hout

Verzorgingsset voor geolied hout. Ecotone olie, Ecotone cleaner, doek en schuurpad of staalwol.

Fixx Ecowax blik

Natuurzuivere bijenwas in blik. Ouderwetse boenwas uit grootmoederstijd. Verkrijgbaar in wit, loogkleur (naturel) en donkerbruin.