Naeye Verstraten

Altijd de nieuwste woonideeën

Keukens

Van schets tot keuken

 

Wie een keuken koopt, laat daarbij een stuk van haar of zijn persoonlijkheid zien. Er zijn nogal wat keukenstijlen waaruit u kunt kiezen. Van modern tot nostaligisch tot een strakke designkeuken. De keuze is aan u. Waarin voelt u zicht thuis?

U heeft tegenwoordig  onvoorstelbaar veel mogelijkheden om uw keuken tot in detail op uw wensen af te stemmen.

Goed advies is van groot belang. Het creëren van uw keuken begint altijd met een persoonlijk gesprek. We luisteren naar uw wensen, wisselen samen ideeën uit en combineren alles met onze uitgebreide kennis.

 

Vervolgens starten wij met het maken van een schetsontwerp. Belangrijk is wel dat u een globale maatvoering van uw keuken paraat heeft.

Om u van dienst te zijn met advies op maat, kijken wij naar u persoonlijke situatie en mogelijkheden (hierbij is het ook belangrijk dat u uw budget aangeeft).

Afhankelijk daarvan bepalen wij namelijk het logische gebruik van de keuken, zoals looproutes, de meest handige werkplekken, plaatsen van laden en kast  en waar u stekkerblokken dienen te komen. Vervolgens wordt er ook gekeken naar wat u verlanglijstje aan apparatuur is en bekijken we de laatste details van een handgreep en verlichting. 

Nadat wij met u de mogelijkheden hebben doorgenomen, is het tijd voor een definitief ontwerp. Hiertoe worden uw gegevens ingevoerd in de computer en wordt uw keuken driedimensionaal uitgewerkt. Dit digitale ontwerp geeft u de mogelijkheid om vanuit verschillende standpunten uw keuken te bekijken.

Op deze wijze gaat uw nieuwe keuken echt ‘leven’.

Wat ook zo prettig bij ons is, is datgene bij wie u de keuken koopt ook de keuken bij u thuis komt nameten. Dus mocht er nog iets gewijzigd worden n.a.v.  van het bezoek bij u thuis, dan is dit zo geregeld.

U zult begrijpen een keuken uitzoeken kost tijd. Een afspraak maken is zeker aan te raden. U weet dan zeker dat er op de afgesproken tijd onze keukenadviseur voor uw beschikbaar is.  Klik hier voor het maken van een afspraak.